Klanten en uitzendkrachten over Euroforce

Opdrachtgevers

Kim Adriaans, Accountmanager

“Ik werk graag samen met Euroforce, omdat ze kennis van de markt hebben en echt weten wat wij aan het doen zijn. Er wordt niet geselecteerd vanaf een A4'tje, de intercedenten komen eerst kijken op locatie en verdiepen zich in welke medewerkers wij in de patiëntenzorg zoeken. Niet zo zeer de opleiding eisen, maar ook de persoonlijkheid van iemand is belangrijk. In één woord maatwerk! Ik werk nu al een tijdje samen met Euroforce en dat is altijd positief geweest. Dat komt doordat Euroforce doelmatig te werk gaat, de effectiviteit hoog en de kwaliteit van de medewerkers is prima. Dat is natuurlijk wel waar het uiteindelijk om draait. Door korte lijntjes te houden en laagdrempelig contact, is het zeer fijn samenwerken met Euroforce.

Afspraak is afspraak en dat is hoe wij zaken doen!”

Richard de Jong, Cateringmanager Albron Ahold Distributiecentrum Tilburg

“Ik werk graag samen met Euroforce, omdat zij een duidelijk screeningsbeeld van onze locatie hebben. De kandidaten die zij voorstellen weten de inhoud van de functie, zijn gemotiveerd en flexibel. De kandidaten zeggen bijna altijd ja en haast nooit nee, als er gevraagd wordt of iemand wil komen werken. Dit heb je als werkgever natuurlijk graag in de diensten die 24/7 zijn. We hebben goed contact en als er wat is kan ik de intercedenten altijd bellen en anders om ook.

Ook in deze corona tijd kunnen we op de Euroforce medewerkers bouwen en hebben we gelukkig nog geen dag het bedrijfsrestaurant moeten sluiten!

Reinout Regout, Eigenaar, Bosmanletters

“De mensen- mens benadering is wat het prettig maakt om met Euroforce te werken. Van de diensten waar wij gebruik van maken ben ik heel erg tevreden. Wij plaatsen regelmatig het verzoek om nieuw personeel en dat doen ze heel punctueel en in goed overleg. Euroforce begrijpt dat communicatie zeer belangrijk is en ze denken graag probleemoplossend mee. Korte lijnen, kennis van zaken, groot netwerk, snel schakelen en bereikbaarheid maakt dat het gewoon goed samenwerken is met Euroforce!”

Heidie Cornelissen, HR Manager Albron CP

“'De aandacht en focus die Euroforce heeft voor haar werkgevers en kandidaten vind ik erg positief. Ik werk graag samen met Euroforce, omdat zij in staat zijn te zoeken naar de juiste match tussen de locatie, kandidaat en het team wat op een locatie staat. Dit doen zij door vooraf uitgebreide informatie te vergaren over de organisatie, locatie en de inhoud van de werkzaamheden.

De begeleiding bij het plaatsen van een kandidaat is mijn inziens het onderscheidend vermogen van Euroforce, ook op lange termijn behouden zij goed contact met de kandidaat en de locatie. Hierdoor kan er in een vroeg stadium geschakeld worden, als er iets speelt en kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Betrokkenheid is de key tot succes!”

Hilde de Vries, Planning Hospitality Services Teamleider Flexpool , Sodexo

“Euroforce kijkt voor Sodexo mee voor de vacatures op de flexpool. Dit doen ze met veel enthousiasme en energie. Hebben ze kandidaten geleverd, dan merk je waarin ze zich echt onderscheiden: hun betrokkenheid. Ze zitten kort op de bal: houden goed contact, begeleiden de kandidaten intensief, pakken signalen snel op en communiceren goed. Daarom werken wij graag samen met Euroforce.”

Michiel de Kuijper , Manager Flexibele Schil - Operational Support | Personeelsplanner Planbureau , Sodexo

“In de werkwijze van Sodexo en Euroforce is duidelijk een overeenkomst te herkennen; werken vanuit de Hospitality gedachte waarin persoonlijke aandacht, behulpzaamheid en warmte centraal staat. Korte lijnen in de communicatie waarbij samengewerkt wordt op basis van de inhoud en niet op hiërarchie. Euroforce staat altijd open voor de dialoog, zijn proactief, pakken aan en pakken zaken op en steeds weer met een houding waar het enthousiasme vanaf straalt.”

Jacqueline Michels , Banqueting manager, Sodexo

“De samenwerking met Euroforce ervaar ik als bijzonder prettig. En dit is omdat ze exact weten naar welke mensen wij op zoek zijn. Ze hebben vooraf de kandidaten gesproken, zijn bij het gesprek aanwezig waardoor het voor iedereen helder is welke afspraken er wel/ niet zijn gemaakt. Deze werkwijze bespaart mij tijd, want ik hoef geen gesprekken te voeren met kandidaten die ongeschikt zijn. Daarbij begeleiden ze de mensen gedurende het gehele proces; van eerste contact, tijdens de periode dat ze bij ons gedetacheerd zijn tot overname. We hebben onze vaste contactpersoon bij Euroforce, maar is deze afwezig dan gaat het werk gewoon op dezelfde manier door. Het is niet alleen de werkwijze van een persoon, het is de werkwijze van Euroforce.”

Johan Michels, Eigenaar - TION installatie techniek

““We werken gewoon prettig samen. Contacten lopen makkelijk. Ze denken actief mee, selecteren enorm goed dus krijg ik het personeel wat ik zoek en nodig heb. En niet geheel onbelangrijk; hun administratie is altijd op orde. Eigenlijk kan ik het kort samenvatten: Euroforce zorgt ervoor dat ik nergens naar om hoef te kijken”. ”

Arno Schuurmans, Projectleider Randstad Electronics

““We werken al sinds de start van Euroforce met elkaar samen. En naar tevredenheid. Die tevredenheid zit er vooral in dat, zodra ik een vraag uitzet, ze ontzettend snel schakelen. De voorselectie die ze doen, is echt uitstekend. Waar Euroforce zich echt in onderscheidt, is dat ze óf een kandidaat voorstellen die aan mijn specifieke eisen voldoet óf ze geven aan niemand op kort termijn te kunnen leveren die volstaat. Nee durven verkopen, dat vind ik knap. En dat laat gelijk zien waar ze voor staan: eerlijk zaken doen. Ja is Ja, Nee is Nee. Daar houd ik van. En aangezien de tarieven ook prima zijn, weet ik zeker: wij werken nog een hele tijd samen”. ”

René van Bekkum, Bedrijfsleider Wandenservice

“Het werk kunnen doen; dat is één. Maar er moet ook nog een klik zijn met het team. En dat is wat Euroforce goed kan. Luisteren naar wat ik nodig heb en kijken naar het type mens en of dit past bij ons bedrijf. Ik denk dat dit ook komt omdat ze niet zo’n groot uitzendbureau zijn. Daar heb ik ook mee gewerkt, maar het leek alsof die het drukker hadden met steeds weer een nieuwe intercedent aan mij voorstellen dan met het werven van personeel. Nee, dan heb ik toch liever dat persoonlijke. En daarbij; ze nemen mij werk uit handen. De verloning gaat namelijk ook via Euroforce, facturen zijn duidelijk en is er iets, dan reageren ze altijd snel. Ik kan niet anders zeggen: we werken erg prettig samen.”

Hans Hackenberg, Teamleider Industrie , Van der Sijs Techniek & Automatisering

“We werken nu al 18 jaar samen en we kunnen ondertussen met elkaar lezen en schrijven. Ze hebben een enorme knowhow van ons bedrijf en wat wij in een kandidaat zoeken. Hun netwerk is uitstekend waardoor ze de juiste kandidaten aanleveren. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Ze zijn transparant, recht door zee en houden goed vinger aan de pols door regelmatig gesprekken met mij en de uitzendkracht te voeren om zo de voortgang te bewaken. Die begeleiding, daar pakken ze echt punten mee! ”

René Baks, Eigenaar Boelaars

“Wij hebben niet zo vaak mensen nodig, maar zoeken we een nieuw personeelslid, dan komen we toch steeds weer uit bij Euroforce. Vooral de begeleiding vind ik een sterk punt. Zo ondersteunen ze de sollicitant gedurende het hele sollicitatieproces. Het komt ook voor dat ze tijdens het sollicitatiegesprek erbij zitten. Dat vind ik erg prettig. Ik hoef dan achteraf niet uit te leggen wat er tijdens het gesprek allemaal speelde, want dat weten ze. Ze zaten er tenslotte bij. Op die manier kunnen zaken heel makkelijk met elkaar worden afgestemd. Zo creëren ze een band en volgens mij werkt dat in ieders voordeel.”

Anneke Meijer, Catering Manager Albron Pijnacker

“Ik werk al 14 jaar met Euroforce samen. En dat is niet voor niets al zo’n lange tijd. Het zit hem om te beginnen in de voorselectie. Ze weten wat ik wil, wat ik nodig heb, kennen de locatie en wat dat specifiek met zich meebrengt. Hoe goed ze dat kunnen, blijkt wel uit het feit dat uit die pool van wat ooit startte als uitzendkracht er nu heel veel door gegroeid zijn naar de functie Catering Manager of Beheerder. En ik heb trouwens ook nog eens weinig uitval bij de mensen die ik via Euroforce krijg. Dat scheelt mij veel tijd en geld.

Is er iets met een uitzendkracht, dan denkt Euroforce met mij mee. Of ondernemen actie op datgene wat ik terugkoppel. Daarin onderscheiden ze zich echt.

Waar ik nu werk is een 24-uurs locatie. Best lastig om mensen te vinden en te houden. Maar Euroforce lukt dat. Ze steken dan ook veel tijd en energie in de begeleiding van mensen. En door al die inspanningen die ze leveren, weet ik: ik zoek de krenten in de pap en ik krijg de krenten in de pap.”

Brian Noteboom, Mede-eigenaar, C-Bogmans Groothandel

“Sinds een jaar of twee werken wij met Euroforce samen. Wat ik heel prettig vind is dat zij zakendoen zoals ik dat ook doe met mijn klanten: korte lijntjes en snel schakelen. Door de korte lijntjes lopen contacten vlot. En is er actie nodig, dan schakelen ze snel. Dat directe in hun aanpak, dat spreekt me aan. En in plaats van dat ze mensen langs sturen, komen ze mee en zitten ze bij het sollicitatiegesprek. Zij hebben zich goed voorbereid want ze weten echt wel wat ik nodig heb en ze hebben de kandidaat goed voorbereid. En die werkwijze werkt”

Uitzendkrachten

Robert Seignette, Magazijnbeheerder, Van Der Sijs

“Euroforce is voor mij een zeer flexibel uitzendbureau die duidelijk communiceert en zorgvuldig met haar verloning om gaat. Mijn Intercedent is zeer accuraat en dat blijkt wel uit de reactie tijd op mijn telefoontjes en berichten. Naast een snelle reactie zorgt Euroforce er voor dat mijn vragen direct duidelijk worden beantwoord. Voor het kennismakingsgesprek is de Intercedent vanuit Rotterdam naar Wijk bij Duurstede gekomen en heeft ze me ook begeleidt bij het voorstellingsgesprek bij de opdrachtgever. In de afgelopen tijd heb ik mijn VCA-basis en Heftruckcertificaat via Euroforce behaald. Het is fijn om te werken voor een uitzendbureau die alles netjes op orde heeft.”

Marijn Kuijpers, Zelfstandig werkend kok, Center Parcs

“Euroforce kijkt in vergelijking met andere uitzendbureaus naar de kracht van de mens en haar achtergrond. Je bent bij Euroforce geen nummertje, zoals bij vele andere uitzendbureaus waarvoor ik gewerkt heb. Ze krijgen dit voor elkaar door het persoonlijke contact, waarin ze toegankelijk, open en eerlijk tegen je zijn. Als ik met een probleem zit dan neem ik contact op met me intercedent en maken we een afspraak voor een face to face gesprek. Zo wordt mijn probleem direct opgelost in vergelijking met de andere uitzendbureaus waarvoor ik gewerkt heb. Bij Euroforce heb ik het gevoel dat ze voor je door het vuur gaan.

Euroforce kijkt waar je naartoe wil en niet waar je vandaan komt, dat vind ik heel erg fijn!”

Helmi Zuurmond, Cateringmedewerkster, Albron

“Het stappenplan van Euroforce heeft voor mij prima gewerkt. Dit was de eerste keer dat ik via een uitzendbureau aan het werk ben gegaan als cateringmedewerkster. De begeleiding en de één op één gesprekken hebben mij goed gedaan. Door deze gesprekken met de intercedenten ben ik zelfverzekerder, zelfstandiger en durf ik meer voor mezelf op te komen. Gaande weg het proces wilde ik van locatie veranderen, hierin heeft Euroforce mee gedacht en hebben ze me geholpen een nieuwe catering locatie te vinden. Ondertussen ben ik overgenomen en heb ik nu een contract bij Albron.

Het mooie aan Euroforce is dat er open en eerlijke mensen werken, waar je een goed gevoel bij krijgt!

(Helmi is per mei 2020 overgenomen door opdrachtgever Albron)”

Angelique van der Doe, Housekeeping, Hotel Nassau Breda

“Ik heb voor meerdere uitzendbureaus gewerkt en hierbij voelde ik me altijd een nummertje. Bij Euroforce ben ik in een warm bad terecht gekomen en heb ik met veel plezier voor ze gewerkt. Het onderscheidende aan Euroforce is het persoonlijk contact en het luistert oor wat ze bieden als je met vragen zit. Dit combineren ze met actie -> reactie, waardoor je altijd snel geholpen bent. Daarnaast denken ze bij Euroforce altijd in mogelijkheden en proberen ze je tegemoet te komen, zo heb ik ook de algemene cursus basis schoonmaak behaald via Euroforce.

Het voelt alsof je vrienden van elkaar bent, terwijl Euroforce een bedrijf is dat werk voor jou zoekt!

(Angelique is per maart 2020 overgenomen door opdrachtgever Jaquet & De Groot)”

Mieke Farinaux, Patiëntenzorg, Sodexo Maasstad Ziekenhuis

“Naar volle tevredenheid werk ik via Euroforce in het Maasstad Ziekenhuis als Patiëntenzorg-, ook wel voedingsassistente genoemd. Dit is de eerste keer dat ik via een uitzendbureau aan het werk ben en dat bevalt me prima. De gastvrijheid, gezelligheid en positieve instelling van de intercedenten zorgen ervoor dat ik met veel plezier mijn werk kan doen. Als er problemen zijn dan komt mijn intercedent langs voor een gesprek en zorgen we er samen met de opdrachtgever voor dat het probleem wordt opgelost. Het is fijn om te zien dat Euroforce niet alleen voor haar uitzendkrachten een stapje extra zet, maar ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Ik heb geen ervaring met uitzendbureaus, maar in mijn ogen doen jullie alles goed!”

Ronald Kranenburg, Werkvoorbereider, TION installatietechniek

“Wat ik vooral zocht was een baan waar ik blij van werd. Wat mij heeft verrast, is dat Euroforce heel goed heeft gekeken naar mijn wensen, heel goed kijkt wat de wensen zijn van de opdrachtgever en dan een match maken die klopt. Het is geen groot bedrijf, maar wel bedrijf die aanvoelt als een warm bad. De mensen van Euroforce vormen een hecht team die voor jou en voor elkaar gaan. Heb je ze eens nodig, dan staan ze voor je klaar. Altijd.”

Thea Versteegt, Assemblagemedewerker, Van der Sijs techniek en automatisering

“Bij Euroforce krijg je de kans om jezelf te bewijzen; ongeacht je leeftijd of wie of wat je ook bent. Je bent welkom. En dat laten ze je voelen. Bij Euroforce hebben ze altijd een luisterend oor, ook toen het privé even wat minder ging. Je wordt gesteund als het nodig is en je krijgt complimenten als het goed gaat. Dat je weet dat je wordt gewaardeerd, dat is zo fijn.

(Thea is per 07-04-2019 overgenomen door opdrachtgever Van der Sijs)”

Sahin Unal , Ambulant objectleider, Sodexo schoonmaak

“Euroforce is uniek in haar aanpak. Ik heb het nog nooit eerder meegemaakt dat ik uitgenodigd werd voor een sollicitatiegesprek en dat er met zoveel aandacht is gekeken naar mijn kwaliteiten en ervaringen. Niet van: hier hebben we een sollicitant en dit is de baan en succes, maar het daadwerkelijk meten van mijn individuele capaciteiten en daarna zoeken naar de juiste match. Voor mij betekende dit dat ik niet een uitvoerende functie heb gekregen in de schoonmaak, maar passend bij mij leidinggevende kwaliteiten en mijn verantwoordelijkheidsgevoel, een baan als ambulant objectleider. In mijn huidige functie heb ik regelmatig contact met andere uitzendbureaus en nu merk ik pas het grote verschil. Niet alleen in selectie, maar ook in de wijze waarop ze steeds vinger aan de pols houden. Met mij en met de opdrachtgever zodat ze ook hun kwaliteit kunnen blijven borgen. En eigenlijk merk je al dat ze anders zijn zodra je bij hun binnen komt. Warm, toegankelijk en huiselijk. Je bent welkom.

(Sahin is per 18-08-2019 overgenomen door opdrachtgever Sodexo schoonmaak)”

Danny Tilakdharie, Monteur Wandenservice

““Ik ben zeer tevreden over Euroforce. Dat komt vooral omdat het contact zo makkelijk loopt. Ik heb het mobiele nummer van de intercedent gekregen en of ik nu bel of een bericht stuur, ik krijg altijd nog dezelfde dag reactie. En ze tonen interesse. Gewoon even bellen om te vragen hoe het gaat op mijn werk, maar ook hoe het gaat met mijn vrouw die zwanger is. Dat geeft een heel prettig gevoel. En daarnaast zijn het gewoon echte professionals. Ik kon destijds bijvoorbeeld kiezen uit 2 banen. Ze hebben toen de verschillen in het werk goed met mij door genomen. Ik heb daardoor de juiste keuze kunnen maken en heb nu een waanzinnig leuke baan”.

(Danny is per 03-02-2018 overgenomen door opdrachtgever Wandenservice)”

Edward Jagroep, Tion installatietechniek

““Het is een bureau waar ze niet doen aan allerlei poespas. Ze zijn duidelijk. Ik wist exact waar ik aan toe was en kon snel aan het werk. Dat is wat ik zocht. Het werk dat ik doe, is naar mijn zin. Ze zitten niet op mijn nek, maar geven mij ook de vrijheid om mij het werk te laten doen zoals het bij mij past. Gewoon prima.

(Edward is inmiddels elders werkzaam)

Denise Vinken, Uitzendkracht bij Van der Sijs

“Bij Euroforce werkt een leuke groep mensen die mij echt enthousiast heeft gemaakt voor deze baan. De afspraken die ze maken zijn duidelijk en ik wist exact waar ik aan toe was voordat ik bij Van der Sijs begon. En ondertussen heb ik nu een contract bij Van der Sijs. Dus ja, ik ben heel tevreden.

(Denise is per 04-09-2017 overgenomen door opdrachtgever Van der Sijs)”

Peter de Weert, Uitzendkracht bij C-Bogmans Groothandel

“Het verschil met andere uitzendbureaus is dat Euroforce een wam bedrijf is waar ze oprecht vriendelijk zijn. Ze hebben duidelijk een visie en weten hoe ze dat extra stapje moeten zetten om die meerwaarde te bieden. Zoals ik het altijd omschrijf: effect = kwaliteit x acceptatie. Kortom; het beste resultaat of het meeste effect wordt behaald als er een goede kwaliteit geleverd wordt en er goed begrepen en geaccepteerd wordt wat de mogelijkheden zijn. En dat is wat Euroforce goed kan.

(Peter is per 24-02-2019 overgenomen door opdrachtgever C-Bogmans Groothandel)”

Harun Yildrim, Uitzendkracht bij Randstad Electronics

“Doordat bij Euroforce alles eigenlijk perfect is geregeld, kan ik me echt concentreren op mijn werk. Ik heb eerder voor een uitzendbureau gewerkt en daar werden afspraken niet nagekomen. In het begin kon alles, maar toen ik er eenmaal zat, kon niets meer. Bij Euroforce is dat totaal anders. Ik werk als beveiligingsmonteur en heb dan bepaalde spullen nodig zodat ik volgens de veiligheidsnormen kan werken. Dat wat ik nodig heb, dat regelt Euroforce. Ik ben serieus en eerlijk en dat is Euroforce ook.

(Harun is per 27-01-2019 overgenomen door opdrachtgever Randstad Electronics)”

Miranda Ramerman, Uitzendkracht bij Albron

““Dit is het eerste uitzendbureau waarvoor ik werk, maar wat ben ik blij met Euroforce! En dat komt vooral door de mensen die er werken. Zij zijn het hart van Euroforce. Met de intercedent had ik gelijk een klik. Ze wist mij meteen op mijn gemak te stellen. Ze doen echt hun best om mij te leren kennen. En staan voor mij klaar als het nodig is. Zo zat ik eerst bij een ander bedrijf. Daar zat ik niet op mijn plek. Er is toen heel snel actie ondernomen. Nu zit ik wel op mijn plek. Dat komt omdat de mensen van Euroforce vertrouwen hebben in mij en er alles aan doen om mij daar te laten werken waar ik het wel naar mijn zin heb. Dat er zo voor mij gezorgd wordt, dat vind ik gewoon fantastisch!”

(Miranda is per 12-12-2017 overgenomen door opdrachtgever Albron)”

Monique van Vliet, Uitzendkracht bij Albron

“Ik heb eerder via een uitzendbureau gewerkt. Ik kreeg het adres op en dat was het dan. En dan Euroforce: ik was helemaal verbaasd! Het is een warm nest. De aandacht, elke keer weer, die betrokkenheid. Dat heb ik nog niet eerder mee gemaakt. Ik solliciteerde op een functie en werd eerst uitgenodigd voor een gesprek op het uitzendbureau. Tijdens dat gesprek bleek dat mijn profiel veel beter bij een andere baan paste. Prima. Ik heb een duidelijke uitleg gekregen over de baan en wist exact wat er van mij werd verwacht. Vervolgens is de intercedent met mij mee gegaan toen ik uitgenodigd werd voor een sollicitatiegesprek. Ja, die betrokkenheid, die kom je gewoon nergens anders tegen.

(Monique is per 02-12-2018 overgenomen door opdrachtgever Albron)”

Bas Spruijt, Uitzendkracht bij RGIS

“Ik zat in de bijstand en via de Sociale Dienst van mijn gemeente ben ik met Euroforce in contact gekomen. Zij werken samen om mensen aan een baan te helpen.

Het contact liep prima. Eveline, de intercedent, kwam naar Zeist zodat ik daar bij de Sociale Dienst het contract kon tekenen. Heel fijn, want doordat het lokaal geregeld werd, hoefde ik niet naar Rotterdam waar Euroforce gevestigd is. Dat ze zo voor je klaar staan, dat gevoel is heel prettig.

Waarom ik Euroforce vooral zou aanraden bij anderen, is omdat ze mij heel goed voorbereid hebben op mijn nieuwe baan en omdat de contacten zo prettig zijn. Ze reageren snel, of het nou is via de telefoon of Whatsapp. Ze zijn gewoon vriendelijk en duidelijk.

(Bas is inmiddels overgenomen door opdrachtgever RGIS)”

Carola van Dam, Uitzendkracht bij Sodexo

“Wie doet dat nou! Afspreken om ergens wat te gaan drinken om gewoon even bij te kletsen. En Iris, "mijn" intercedent, die doet dat dus. Die interesse; dat is toch geweldig. De sfeer op het kantoor is bijna huiselijk. Iedereen is vrolijk, maakt een praatje, je krijgt gelijk koffie aangeboden en wordt meteen op je gemak gesteld. Ik werk nu bijna een jaar op contract via Euroforce en dat wordt straks overgenomen door Sodexo. Dan ben ik daar officieel in dienst. Heel fijn, maar ook jammer, want ik zal die contacten echt missen!

(Carola is inmiddels elders werkzaam)”

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met een van onze intercedenten/recruiters.