Klanten en uitzendkrachten over Euroforce

Opdrachtgevers

Daniël Wolffensperger, Directeur HRM Eetgemak / Food for Care

““Waarom zou je iets veranderen als het goed werkt”

Voor de tijd die wij samenwerken met Euroforce, kan ik zeggen dat dit goed verloopt.

Euroforce is een speler die de lokale markt goed kent en daar haar voordeel mee doet. Daarnaast zet Euroforce net dat ene stapje meer om een geschikte kandidaat te kunnen plaatsen. De menselijke maat van Euroforce is echt hun kracht!”

Marcel van Bekkum, Projectleider Island Data / ETB A. Lugthart & Zonen

““Euroforce snapt wat we nodig hebben”

In de installatiebranche is het belangrijk dat mensen snappen wat nodig is als je op zoek bent naar personeel. Euroforce weet dit goed te vertalen en heeft veel kennis en ervaring in onze branche. Zeker als het gaat om mensen met de juiste certificeringen en diploma’s. Het is dan prettig dat er veel onderling contact is en dat er geen Cv’s worden doorgezet om het doorzetten, wat veel onnodige tijd scheelt.”

Sandra van Tol, Catering Manager Sodexo Unilever

““Begrijpen waar het om gaat”

Bij Euroforce begrijpen ze waar het om gaat en kunnen door hun kennis en ervaring een goede match maken. Wat heel belangrijk is dat ze mensen de tijd geven om te wennen en besteden hier ook veel tijd en aandacht aan. Hierdoor voelen kandidaten zich snel thuis en dat is heel fijn. De intercedenten van Euroforce zijn ervaren en betrokken en dat maakt in mijn ogen wel het verschil omdat ze weten waar het om gaat.”

Matthijs van der Plas, Accountmanager Eurest Universiteit Utrecht

““De persoonlijke benadering zorgt voor het gewenste resultaat!”

Het is prettig samenwerken met Euroforce. De bevlogenheid en betrokkenheid is groot, evenals het inlevingsvermogen. Daardoor is het duidelijk dat het niet gaat om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Hierdoor voldoet het overgrote deel van de kandidaten in 1 keer!”

Israa al Dalou, Werkcoach Regionale Sociale Dienst Heuvelrug en Kromme Rijn

““Euroforce werkt met het hart”

De samenwerking met Euroforce is voor ons als organisatie van groot belang. Naast het inlevingsvermogen, is Euroforce begripvol, flexibel en goed benaderbaar. Onze doelgroep vereist een vertrouwde omgeving en dat voelt Euroforce haarfijn aan!”

Nenad Domoscki en Joost Raymaekers, Warehouse Manager EcoTools en Directeur van EcoTools

““Korte communicatielijnen en oprecht”

Binnen EcoTools zijn wij continue op zoek naar een stabieler team. De samenwerking met Euroforce is hier heel belangrijk in. Zij snappen onze uitdagingen en dan is het prettig dat er korte communicatielijnen zijn en er geen 9 – 5 mentaliteit is. Daaruit spreekt hun betrokkenheid.

Erwin Rus, Directeur R-Kwadraat

““Met Euroforce kom je verder”

De samenwerking met Euroforce verloopt heel goed. De inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vereist veel overleg en begeleiding. Door hier samen met Euroforce en de Regionale Sociale Dienst tijd en energie in te steken, levert dit mooie resultaten op.”

Robin Stalman, Teamleider Reijm Groep

““Euroforce, gewoon doen”

De contacten met Euroforce verlopen heel soepel. Waar ik vooral blij mee ben is het feit dat zij zich hebben verdiept in ons als bedrijf en zij daardoor begrijpen wat wij zoeken. Daardoor zijn zij in staat een goede voorselectie voor ons te maken.”

Desiree Knook, Manager Planning Albron

““Focus is de kracht”

Euroforce heeft een belangrijke niche positie binnen Albron ingenomen. De kracht van Euroforce is dat zij zich vastbijten en focussen en daarmee in staat zijn kwalitatief goede arbeidskrachten te kunnen leveren.

Marieke van den Berg, Manager Hospitality & Planning Sodexo

““Betrokkenheid maakt het verschil”

De samenwerking met Euroforce kenmerkt zich door de korte communicatielijnen. Daarnaast maken de persoonlijke aandacht en betrokkenheid voor ons als bedrijf het verschil. Vanwege de aanwezige senioriteit binnen Euroforce is een vorm van samenwerking ontstaan die ons als bedrijf ontzorgt.

Kim Adriaanse, Account manager Food for Care ziekenhuis Rotterdam

““Afspraak is afspraak en dat is hoe wij zaken doen!”

Ik werk graag samen met Euroforce, omdat ze kennis van de markt hebben en echt weten wat wij aan het doen zijn. Er wordt niet geselecteerd vanaf een A4'tje, de intercedenten komen eerst kijken op locatie en verdiepen zich in welke medewerkers wij in de patiëntenzorg zoeken, in één woord maatwerk! Ik werk nu al jaren samen met Euroforce en dat is altijd positief geweest. Dat komt doordat Euroforce doelmatig te werk gaat, de effectiviteit hoog in het vaandel heeft staan en de kwaliteit van de medewerkers is prima en dat is natuurlijk wel waar het uiteindelijk om draait. Door de korte communicatielijnen is het zeer fijn samenwerken met Euroforce. ”

Heidie Cornelissen, HR Business Manager Albron

““Betrokkenheid is de sleutel tot succes!”

De aandacht en focus die Euroforce heeft voor haar werkgevers en kandidaten vind ik erg positief. Ik werk graag samen met Euroforce, omdat zij in staat zijn te zoeken naar de juiste match tussen de locatie, kandidaat en het team wat op een locatie staat. Dit doen zij door vooraf uitgebreide informatie te vergaren over de organisatie, locatie en de inhoud van de werkzaamheden.

De begeleiding bij het plaatsen van een kandidaat is mijn inziens het onderscheidend vermogen van Euroforce, ook op lange termijn behouden zij goed contact met de kandidaat en de locatie. Hierdoor kan er in een vroeg stadium geschakeld worden, als er iets speelt en kunnen we samen naar een oplossing zoeken.”

Arno Schuurmans, Projectleider Randstad Electronics

““Eerlijk zaken doen is waar het om draait”

We werken al sinds de start van Euroforce tot volle tevredenheid met elkaar samen. Die tevredenheid zit er vooral in dat, zodra ik een vraag uitzet, ze ontzettend snel schakelen. De voorselectie die ze doen, is echt uitstekend. Waar Euroforce zich echt in onderscheidt, is dat ze óf een kandidaat voorstellen die aan mijn specifieke eisen voldoet óf ze geven aan niemand op korte termijn te kunnen leveren die volstaat. Nee durven verkopen, dat vind ik knap. En dat laat gelijk zien waar ze voor staan: eerlijk zaken doen. Ja is Ja, Nee is Nee. Daar houd ik van. En aangezien de tarieven ook prima zijn, weet ik zeker: wij werken nog een hele tijd samen.”

René Baks, Directeur EP Boelaars

““Waarmaken wat je zegt”

De samenwerking met Euroforce verloopt al jaren goed. Als wij een vacature hebben zetten wij deze uit bij Euroforce en die zorgen voor de werving en selectie. Door de samenwerking kennen ze ons team en de werkzaamheden goed, waardoor er eigenlijk altijd een match tot stand komt.”

Anneke de Meijer, Catering Manager Albron Pijnacker

““Via Euroforce krijg ik de krenten uit de pap”

Ik werk al ruim 17 jaar met Euroforce samen. En dat is niet voor niets al zo’n lange tijd. Het zit hem om te beginnen in de voorselectie. Ze weten wat ik wil, wat ik nodig heb, kennen de locatie en wat dat specifiek met zich meebrengt. Hoe goed ze dat kunnen, blijkt wel uit het feit dat uit die pool van wat ooit startte als uitzendkracht er nu heel veel doorgegroeid zijn naar de functie van Catering Manager of Beheerder. En ik heb trouwens ook nog eens weinig uitval bij de mensen die ik via Euroforce krijg. Dat scheelt mij veel tijd en geld.

Is er iets met een uitzendkracht, dan denkt Euroforce met mij mee. Of ondernemen zij actie op datgene wat ik terugkoppel. Daarin onderscheiden ze zich echt.

Waar ik nu werk is een 24-uurs locatie. Best lastig om mensen te vinden en te houden. Maar Euroforce lukt dat. Ze steken dan ook veel tijd en energie in de begeleiding van mensen. En door al die inspanningen die ze leveren, weet ik: ik zoek de krenten in de pap en ik krijg de krenten in de pap.””

Brian Noteboom, Mede-eigenaar, C-Bogmans Groothandel

““Korte lijnen en snel schakelen”

Sinds een jaar of 5 werken wij met Euroforce samen. Wat ik heel prettig vind is dat zij zakendoen zoals ik dat ook doe met mijn klanten: korte lijntjes en snel schakelen. Door de korte lijntjes lopen contacten vlot. En is er actie nodig, dan schakelen ze snel. Dat directe in hun aanpak, dat spreekt me aan. En in plaats van dat ze mensen langs sturen, komen ze mee en zitten ze bij het sollicitatiegesprek. Zij hebben zich goed voorbereid want ze weten echt wel wat ik nodig heb en ze hebben de kandidaat goed voorbereid. En die werkwijze werkt””

Uitzendkrachten

Christian Francisca, Uitzendkracht Sodexo, barista

“Ik ben erg positief over de dienstverlening en begeleiding vanuit Euroforce. Ik word goed geholpen door mijn begeleidend intercedent waarbij hij mij ondersteunde tijdens mijn inschrijving en contractonderhandeling. Ik woon zelf nog maar drie jaar in Nederland waardoor ik de ondersteuning erg waardeer. Ook de flexibiliteit vanuit Euroforce ervaar ik als een echt pluspunt, in vergelijking met andere uitzendbureaus is dit dan ook een groot verschil. Ik zou Euroforce zeker aan andere mensen aanraden wegens de fijne pluspunten zoals de flexibiliteit en het prettige contact met de intercedenten!”

Maikel Jabbar, Uitzendkracht Albron, cateringbeheerder

“De samenwerking met Euroforce ervaar ik als erg positief en kan ik dan ook beschrijven als ‘’fantastisch’’. Ik heb goed contact met mijn begeleidend intercedent vanuit Euroforce en kan haar dan ook altijd goed bereiken. Ik ben blij dat ik Euroforce heb gevonden en hierdoor nu werkzaam ben bij een leuk bedrijf waar ik zo op mijn plek zit. In vergelijking met andere uitzendbureaus merkte ik op dat Euroforce zich onderscheidt in het persoonlijke contact en de snelle responsen. Ik word goed behandeld door Euroforce en ben hierbij geen nummer.”

Nenad Domoscki , Werving & Selectie, Warehouse Manager EcoTools

“Ik was op zoek naar een nieuwe baan en deze heb ik gevonden via Euroforce. Voor EcoTools waren zij op zoek naar een Warehouse Manager. Euroforce heeft de voorselectie gedaan en na de eerste kennismaking ben ik voorgesteld bij de opdrachtgever. De hele afwikkeling verliep mede dankzij Euroforce soepel, met als resultaat dat ik een mooie nieuwe baan heb bij een leuk bedrijf waar ik inmiddels helemaal thuis ben.”

Natasja Heijkoop , Uitzendkracht Compass Group Universiteit Utrecht

“Ik werk nog relatief kort voor Euroforce, maar dat bevalt heel goed. Ze snappen wat ik wil omdat ze luisteren en veel ervaring hebben. In vergelijking met andere uitzendbureaus waar ik ervaring me heb, valt de persoonlijke benadering mij op. De intercedent weet waar ze het over heeft en weet mijn wensen te vertalen naar een goede match. Op deze manier werkt het prettig voor mij en natuurlijk ook voor de opdrachtgever.”

Judee Azaar, Uitzendkracht Food for Care Ziekenhuis

“Ik ben heel blij met Euroforce, omdat ik kan kiezen voor wekelijkse betalingen. Daarnaast krijg ik ook iedere maand mijn loonstrook digitaal! In tegensteling met andere banen die ik heb gehad, gaat dit eigenlijk altijd vanzelf en dat is prettig. De intercedent is altijd goed bereikbaar en is betrokken, het contact met Euroforce verloopt daardoor lekker soepel. Ik zou Euroforce absoluut aanbevelen bij anderen. ”

Christa Willemsteijn, Uitzendkracht administratie, Randstad Electronics

“Ik ben via Euroforce als uitzendkracht terecht gekomen bij Randstad Electronics. Het contact met de intercedent(en) is altijd prettig verlopen. Mocht er eens iets mislopen, dan kunnen ze snel schakelen met elkaar om het op te lossen, en dat is gewoon prettig. Bij Randstad Electronics ben ik gestart met de basisadministratie, maar inmiddels doe ik eigenlijk alles op administratief gebied. Na mijn zwangerschapsverlof ben ik weer teruggekeerd in de functie die ik daarvoor had en inmiddels ben ik in vaste dienst. Ik zou Euroforce zeker aanbevelen bij anderen!”

Bastri Shabi, Uitzendkracht groenvoorziening, Reijm Groep

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Reijm Groep. Deze baan is mij echt op het lijf geschreven. Het contact met Euroforce is in 1 woord super. Ik kan altijd bellen of appen en ik krijg altijd snel antwoord. Ook de verloning loopt goed en als er iets is kan ik altijd bellen of contact opnemen via whatsapp. Alles verloopt ook volgens afspraak, ik ben gewoon hartstikke blij!”

Sheikmous Alkaso , Werkervaringsplaats R-Kwadraat, assemblage medewerker

“Ik heb via Euroforce echt een hele leuke baan bij R-Kwadraat! Via mijn werkcoach van de Regionale Sociale Dienst, is er contact gelegd met Euroforce en kwam ik terecht bij R-Kwadraat. In het begin heb ik veel extra ondersteuning gekregen vanuit Euroforce en R-Kwadraat waardoor ik mij snel heb kunnen aanpassen en daar ben ik iedereen heel dankbaar voor. Ook met de Nederlandse taal gaat het gelukkig steeds beter. Als het allemaal meezit hou ik er een vaste baan bij R-Kwadraat aan over en daar ben ik erg blij mee!”

Kevin Stoove, Uitzendkracht Wasco, verkoper binnendienst

“Het werken voor Euroforce is helemaal goed. Ze zijn goed bereikbaar en de uitbetaling verloopt altijd op tijd en probleemloos. Op basis van andere ervaringen die ik heb is dat geen vanzelfsprekendheid, dus prettig dat dit zo soepel gaat. Het contact met de intercedent(en) verloopt prettig en zij zijn goed bereikbaar. Ik zou Euroforce bij vrienden en bekenden zeker aanbevelen!”

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met een van onze intercedenten/recruiters.