kwaliteit, creativiteit, productiviteit

Over Euroforce

Euroforce “the Force that Connects” is een transparant en no-nonsense wervings- en selectiebureau met Rotterdamse Roots. Ruim 15 jaar zijn wij actief in de uitzend- en recruitmentbranche en we zijn trots op onze track record.

We zijn een hecht team van professionals die werken vanuit het hart en presteren met hun hoofd. Dit is wat ons bureau kenmerkt en waarmee we een toegevoegde waarde zijn voor klanten en talenten. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot, als ook onze reputatie in het vinden van talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een arbeidsbeperking, welke wij duurzaam aan een baan helpen.

Ongeacht het profiel, de functie of de wensen; het gaat ons om de juiste match!


“Werken vanuit het hart en presteren met het hoofd”

Wie zijn wij

Irene de Crom

Founder, CEO

“Ik onderneem met passie en altijd oprecht”

In 2001 ben ik gestart met Euroforce. Ondernemen en mensen verbinden zijn sleutelwoorden in mijn leven en dit zijn ook de kernwaarden van Euroforce. Van huis uit heb ik meegekregen dat het belangrijk is dat iedereen in de maatschappij een kans verdient om mee te doen. Daarom inspireert het mij om mensen en organisaties aan elkaar te verbinden, met als resultaat persoonlijke ontwikkeling en groei. Hieraan een bijdrage leveren met Euroforce en als mens is wat mij elke dag weer drijft. Noem het mijn Rotterdamse roots, maar ik vind het belangrijk om te doen wat ik zeg en na te komen wat ik beloof, uitdagingen aan te gaan en er een succes van te maken. Ik ben dan ook een echte doener en altijd bezig zowel zakelijk als privé. Mijn sociale kring is heel belangrijk voor mij en ik besteed hier zoveel mogelijk tijd aan samen met Harry, mijn cocker spaniël. Samen met familie en vrienden mooie herinneringen maken, daar haal ik veel voldoening uit. Samen delen, samen doen dat is toch het allermooist!

Iris van der Waal

Intercedent

Van jongs af aan wist ik dat ik met mensen wilde werken. Het hoe en wat wist ik niet precies maar de mens moest centraal staan. Vanuit die overtuiging ben ik begonnen met de studie HBO-SPH. Gedurende mijn hele carrière en alle keuzes die ik hierna maakte, kwam dit thema steeds weer terug. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij een kindertehuis, daarna ben ik voor een re-integratie bureau gaan werken en ben nu al sinds 2005 verbonden aan Euroforce. Bij Euroforce wordt al mijn kennis en ervaring ten volle benut. Het coachen en begeleiden van kandidaten, maar ook de gesprekken met opdrachtgevers geeft mij iedere dag weer de voldoening en energie die ik nodig heb om dat stapje extra te doen. Ik word omschreven als een echt mensen mens en ik ben er trots op!

Voorts speel ik tennis en dan is het na een dag hard werken heerlijk om mijn energie te richten op een tennisbal. Ik houd van het spel en de ontspanning die het geeft en ook de borrel en het lachen aan de bar met vrienden is belangrijk voor mij. Mijn 2 prachtige dochters, man en mijn vrienden vormen voor mij een belangrijke basis en ik gun dit iedereen. Mensen een mooie toekomst bieden, met een baan die past en hen weer een stevige basis voor de toekomst bieden, daar doe je het voor.

Nelson Costa de Brito

Intercedent

Ik ben opgegroeid in een hechte familie, een familie die altijd voor elkaar klaar staat. Dit zal dan ook de reden zijn dat ik graag in contact ben met mensen. Ik ben altijd in voor een dolletje en lach graag.

Mijn afstudeerstage over de facilitaire dienstverlening heb ik mogen volbrengen bij Euroforce. Daar zag ik al snel dat ook in het bedrijfsleven er een hechte band kan zijn met collega’s, opdrachtgevers en medewerkers. Het voelt goed dat bij Euroforce iedereen zo betrokken is; dit geeft mij energie.

Euroforce groeit. Gemotiveerd, geconcentreerd en met plezier naar onze doelen werken, daar sta ik voor!

Margreet Cornelissen

Intercedent

Het ondernemende,  “handen uit de mouwen steken”, dat heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Mijn familie had een bedrijf in bloemen en planten daar heb ik 11 jaar gewerkt. En mijn liefde voor bloemen kan ik nog steeds kwijt in de workshops die ik op locatie geef. Euroforce is mijn nieuwe uitdaging. Wat ik vooral wil bereiken, is dat zowel de uitzendkrachten als de werkgevers tevreden zijn. Gewoon blij en tevreden. Dat vind ik belangrijk. Net zo belangrijk als dat iedereen een kans verdient op een baan. En op waardering. Daar wil ik mij hard voor maken.

Als persoon zou ik mijzelf willen omschrijven als rustig en gedreven. Ik ben niet een type wat op de voorgrond hoeft te staan, maar zie ik kansen, dan pak ik ze.

Nina Zimmerman

Intercedent

Ik ben er eigenlijk een beetje ingerold in dit vak. En toch is het ook heel logisch dat ik nu als intercedent werk. Ik ben een duizendpoot, vind het heerlijk om van alles te organiseren en probeer steeds het beste uit de ander en uit mijzelf te halen.

Bij het organiseren van bijvoorbeeld events en feestjes, wat ik in mijn vrije tijd doe, werk ik heel gestructureerd. Ik kijk goed wat er nodig is, let op details en als het toch net even anders loopt, dan ga ik niet bij de pakken neerzitten maar zoek naar een oplossing. Het moet kloppen, passend zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor het zoeken naar de juiste match.

Om tot die juiste match te komen of om iemand goed te laten functioneren moet ik weten wat er speelt, wat iemand motiveert of interesseert. Ik motiveer mensen door ze in te laten zien wat hun kwaliteiten zijn en waarin ze zichzelf kunnen verbeteren. Ik geef tips en kijk met de kandidaten hoe ze hun kansen kunnen vergroten op een baan. En ik wil ze laten geloven in zichzelf. Door geloof te hebben in jezelf kom je vooruit. En dat betekent dat er een match wordt gemaakt die een positieve bijdrage levert aan het leven van de kandidaat en het werk van de opdrachtgever.

Selina Van de Grijp

Financieel-administratief medewerker

Ik ben jong, ben nog steeds aan het leren en dat past bij mij. Sinds kort ben ik daarom begonnen aan de opleiding PDL. Ik wil ontdekken, onderzoeken en mij continue blijven ontwikkelen. Waarom iets werkt zoals het werkt of gaat zoals het gaat. Daar wil ik achter komen. Ik was op zoek naar waar mijn interesse ligt, waar ik blij van word en dat blijken cijfers te zijn. Financiële administratie is het vak dat bij mij past en waarin ik bij Euroforce mijn bijdrage aan lever. Mijn belangrijkste taak is de loonadministratie. Ik ben op mijn plek, zowel qua werk als qua bedrijf. Ik heb met iedereen een klik, voel mij welkom en merk hoe prettig het is, ondanks mijn leeftijd, dat ik serieus genomen wordt. Naast mijn werk ben ik ook graag bezig; ik sta nooit stil, rijd paard, ga graag op pad en vind het leuk om cultuur, musea en steden te ontdekken. Ik heb het gewoon naar mijn zin!