kwaliteit, creativiteit, productiviteit

Over Euroforce

Euroforce “the Force that Connects” is een transparant en no-nonsense wervings- en selectiebureau met Rotterdamse Roots. Ruim 20 jaar zijn wij actief in de uitzend- en recruitmentbranche en we zijn trots op onze track record.

We zijn een hecht team van professionals die werken vanuit het hart en presteren met hun hoofd. Dit is wat ons bureau kenmerkt en waarmee we een toegevoegde waarde zijn voor klanten en talenten. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot, als ook onze reputatie in het vinden van talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een arbeidsbeperking, welke wij duurzaam aan een baan helpen.

Ongeacht het profiel, de functie of de wensen; het gaat ons om de juiste match!


“Werken vanuit het hart en presteren met het hoofd”

Wie zijn wij

Sander Heerbaart

Directeur

Ik ben Sander Heerbaart, directeur van Euroforce. Binnen Euroforce werken we dagelijks met een enthousiast en ervaren team voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

Of het nu gaat om uitzenden, het werven en selecteren voor vaste plaatsingen of het uitvoeren van outplacementtrajecten, de passie voor mensen staat daarin altijd centraal.

Euroforce kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht voor de mensen waar wij mee werken. Hierdoor zijn wij in staat de juiste verbindingen te leggen en te zorgen voor langdurige plaatsingen, ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zo zijn wij recent onderscheiden door de Gemeente Rotterdam als sociaal werkgever.

Tot slot geloven wij in het ontwikkelen van mensen. In dat kader kan Euroforce trainingen of workshops op maat aanbieden. Geen standaard trainingen, maar een oplossing gericht op uw specifieke vraag en behoefte.

Kortom, werken vanuit het hart en presteren met het hoofd, daar staan wij voor!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.