Samen maken we het verschil!

Missie en Visie Euroforce

Werk zorgt voor inkomen, een gevoel van eigenwaarde en verbinding tussen mensen.
Het is de missie van Euroforce om actief en met kennis van de markt (-ontwikkelingen) het talent van werkzoekenden te koppelen aan de behoefte van opdrachtgevers.

Wij geloven dat iedereen een kans moeten krijgen om te werken en een bestaanszekerheid op moet te bouwen. We bemiddelen via uitzending met fasecontracten en tevens plaatsen en bemiddelen we zzp’ers bij onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben voor het werving en selectie segment ons bewezen door de juiste zoek- en interviewtechnieken. Onze recruiters hebben hun sporen in het bedrijfsleven verdient binnen het midden – en hoger management in de verschillende branches. Doordat ze de taal van de kandidaten spreken weten ze hen te overtuigen om in gesprek te gaan door de vacature op een overtuigende manier te pitchen. Kandidaten die door ons worden voorgedragen zijn goed voorbereid en weten wat er van ze verwacht wordt. Door deze aanpak besparen we onze opdrachtgevers veel tijd en frustratie.

We zien de kansen en spelen in op de mogelijkheden; wij willen, samen met onze opdrachtgevers, het verschil maken. En dat doen wij ook!

Wat willen we bereiken?

Wij gaan met onze opdrachtgevers een samenwerking aan die gekenmerkt wordt door kennis, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Wij gaan uit van het principe: uw succes is ons succes. Tegelijkertijd zijn wij ook de partner van onze uitzendkrachten. En ook hierin boeken wij steeds weer successen door onder andere het creëren van een duurzame integratie van mensen op een werkplek; ook van mensen met een afstand naar de arbeidsmarkt, zoals mensen met een beperking.

We willen de juiste match tussen kandidaat en organisatie. Dit betekent goed luisteren naar de opdrachtgever en de kandidaat en daarom nemen we de tijd en moeite om elkaar goed te leren kennen. Deze persoonlijke aanpak, het centraal stellen van de klantvraag en het doel van de kandidaat, maakt Euroforce anders en leidt tot het succes dat we met elkaar zoeken.

Euroforce: “The Force that Connects!”

Waar staan we voor?

We zijn helder en betrokken

Daarnaast zijn we authentiek en altijd nieuwsgierig naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Op onze eigen manier verdiepen we ons als HR-partner in ondernemend, werkend en werkzoekend Nederland.

We zijn resultaatgericht

We zijn competitief in ons streven naar de beste match als ook in het bieden van een marktconform en interessant tarief. Het ligt waarschijnlijk verankerd in onze Rotterdamse roots: hard werken, streven naar het beste, eerlijk en transparant.

We zijn Persoonlijk

Bij Euroforce werken mensen met passie en betrokkenheid. We kennen de werkvloer, geven de juiste begeleiding en staan altijd klaar voor onze opdrachtgever en de medewerker. Bij Euroforce draait het namelijk om de mens en niet alleen om de cijfertjes.

We zijn professioneel en collegiaal

In ons vak verandert er veel. Door bijscholing, het volgen van trainingen en seminars, blijven wij up-to-date van de arbeidsmarkt met al haar vraagstukken. Wij delen die kennis en zo houden we plezier in ons vak.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen ? Dan kunt u contact opnemen met een van onze intercedenten/recruiters.