Klanten en uitzendkrachten over Euroforce

Opdrachtgevers

Rebecca Schaminée, Cateringmanager Sodexo

““Sodexo werkt landelijk met Euroforce samen. En ik zie wel in waarom. Euroforce lukt het gewoon beter om de kandidaten te vinden die wij zoeken. De voorselecties die ze maken zijn zeer goed. Eigenlijk is het bijna altijd zo dat degene die wij als kandidaat op gesprek krijgen, dat dit ook de persoon is die we aan willen nemen. Ze kijken niet alleen naar kennis en ervaring; ze kijken ook of iemand de mentaliteit heeft die nodig is om het bij ons te kunnen redden. Ze weten goed wie past en wie niet, omdat ze zo enorm betrokken zijn. Ze hebben contact met mij maar houden net zo goed contact met de uitzendkrachten die via Euroforce bij ons zijn komen werken. Die betrokkenheid en de wil om daadwerkelijk samen te werken: daarmee maakt Euroforce echt het verschil”. ”

Johan Michels, Eigenaar - TION installatie techniek

““We werken gewoon prettig samen. Contacten lopen makkelijk. Ze denken actief mee, selecteren enorm goed dus krijg ik het personeel wat ik zoek en nodig heb. En niet geheel onbelangrijk; hun administratie is altijd op orde. Eigenlijk kan ik het kort samenvatten: Euroforce zorgt ervoor dat ik nergens naar om hoef te kijken”. ”

Arno Schuurmans, Projectleider Randstad Electronics

““We werken al sinds de start van Euroforce met elkaar samen. En naar tevredenheid. Die tevredenheid zit er vooral in dat, zodra ik een vraag uitzet, ze ontzettend snel schakelen. De voorselectie die ze doen, is echt uitstekend. Waar Euroforce zich echt in onderscheidt, is dat ze óf een kandidaat voorstellen die aan mijn specifieke eisen voldoet óf ze geven aan niemand op kort termijn te kunnen leveren die volstaat. Nee durven verkopen, dat vind ik knap. En dat laat gelijk zien waar ze voor staan: eerlijk zaken doen. Ja is Ja, Nee is Nee. Daar houd ik van. En aangezien de tarieven ook prima zijn, weet ik zeker: wij werken nog een hele tijd samen”. ”

René van Bekkum, Bedrijfsleider Wandenservice

“Het werk kunnen doen; dat is één. Maar er moet ook nog een klik zijn met het team. En dat is wat Euroforce goed kan. Luisteren naar wat ik nodig heb en kijken naar het type mens en of dit past bij ons bedrijf. Ik denk dat dit ook komt omdat ze niet zo’n groot uitzendbureau zijn. Daar heb ik ook mee gewerkt, maar het leek alsof die het drukker hadden met steeds weer een nieuwe intercedent aan mij voorstellen dan met het werven van personeel. Nee, dan heb ik toch liever dat persoonlijke. En daarbij; ze nemen mij werk uit handen. De verloning gaat namelijk ook via Euroforce, facturen zijn duidelijk en is er iets, dan reageren ze altijd snel. Ik kan niet anders zeggen: we werken erg prettig samen.”

Erwin Rus, Teamleider Werkplaats , Van der Sijs Techniek & Automatisering

“We werken nu al 10 jaar samen en we kunnen ondertussen met elkaar lezen en schrijven. Ze hebben een enorme knowhow van ons bedrijf en wat wij in een kandidaat zoeken. Hun netwerk is uitstekend waardoor ze de juiste kandidaten aanleveren. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Ze zijn transparant, recht door zee en houden goed vinger aan de pols door regelmatig gesprekken met mij en de uitzendkracht te voeren om zo de voortgang te bewaken. Die begeleiding, daar pakken ze echt punten mee! ”

René Baks, Eigenaar Boelaars

“Wij hebben niet zo vaak mensen nodig, maar zoeken we een nieuw personeelslid, dan komen we toch steeds weer uit bij Euroforce. Vooral de begeleiding vind ik een sterk punt. Zo ondersteunen ze de sollicitant gedurende het hele sollicitatieproces. Het komt ook voor dat ze tijdens het sollicitatiegesprek erbij zitten. Dat vind ik erg prettig. Ik hoef dan achteraf niet uit te leggen wat er tijdens het gesprek allemaal speelde, want dat weten ze. Ze zaten er tenslotte bij. Op die manier kunnen zaken heel makkelijk met elkaar worden afgestemd. Zo creëren ze een band en volgens mij werkt dat in ieders voordeel.”

Anneke Meijer, Catering Manager Albron Pijnacker

“Ik werk al 11 jaar met Euroforce samen. En dat is niet voor niets al zo’n lange tijd. Het zit hem om te beginnen in de voorselectie. Ze weten wat ik wil, wat ik nodig heb, kennen de locatie en wat dat specifiek met zich meebrengt. Hoe goed ze dat kunnen, blijkt wel uit het feit dat uit die pool van wat ooit startte als uitzendkracht er nu heel veel door gegroeid zijn naar de functie Catering Manager of Beheerder. En ik heb trouwens ook nog eens weinig uitval bij de mensen die ik via Euroforce krijg. Dat scheelt mij veel tijd en geld.

Is er iets met een uitzendkracht, dan denkt Euroforce met mij mee. Of ondernemen actie op datgene wat ik terugkoppel. Daarin onderscheiden ze zich echt.

Waar ik nu werk is een 24-uurs locatie. Best lastig om mensen te vinden en te houden. Maar Euroforce lukt dat. Ze steken dan ook veel tijd en energie in de begeleiding van mensen. En door al die inspanningen die ze leveren, weet ik: ik zoek de krenten in de pap en ik krijg de krenten in de pap.”

Jaron Weijel, Manager Planbureau Sodexo

“Voor de inzet van mensen, en dan vooral op basis van de afspraken voor social return, werk ik samen met Euroforce. Dat ze kwaliteit leveren is duidelijk: 80% van de uitzendkrachten die we via Euroforce inzetten, worden na een jaar overgenomen door Sodexo. Dat ze de juiste mensen weten te selecteren, hun afspraken nakomen en recht door zee zijn, dat maakt Euroforce die gewaardeerde partner.”

Brian Noteboom, Mede-eigenaar, C-Bogmans Groothandel

“Sinds een jaar of twee werken wij met Euroforce samen. Wat ik heel prettig vind is dat zij zakendoen zoals ik dat ook doe met mijn klanten: korte lijntjes en snel schakelen. Door de korte lijntjes lopen contacten vlot. En is er actie nodig, dan schakelen ze snel. Dat directe in hun aanpak, dat spreekt me aan. En in plaats van dat ze mensen langs sturen, komen ze mee en zitten ze bij het sollicitatiegesprek. Zij hebben zich goed voorbereid want ze weten echt wel wat ik nodig heb en ze hebben de kandidaat goed voorbereid. En die werkwijze werkt”

Uitzendkrachten

Danny Tilakdharie, Monteur Wandenservice

““Ik ben zeer tevreden over Euroforce. Dat komt vooral omdat het contact zo makkelijk loopt. Ik heb het mobiele nummer van de intercedent gekregen en of ik nu bel of een bericht stuur, ik krijg altijd nog dezelfde dag reactie. En ze tonen interesse. Gewoon even bellen om te vragen hoe het gaat op mijn werk, maar ook hoe het gaat met mijn vrouw die zwanger is. Dat geeft een heel prettig gevoel. En daarnaast zijn het gewoon echte professionals. Ik kon destijds bijvoorbeeld kiezen uit 2 banen. Ze hebben toen de verschillen in het werk goed met mij door genomen. Ik heb daardoor de juiste keuze kunnen maken en heb nu een waanzinnig leuke baan”. ”

Edward Jagroep, Elektromonteur Randstad Electronics

““Het is een bureau waar ze niet doen aan allerlei poespas. Ze zijn duidelijk. Ik wist exact waar ik aan toe was en kon snel aan het werk. Dat is wat ik zocht. Het werk dat ik doe, is naar mijn zin. Ze zitten niet op mijn nek, maar geven mij ook de vrijheid om mij het werk te laten doen zoals het bij mij past. Gewoon prima”. ”

Denise Vinken, Uitzendkracht bij Van der Sijs

“Bij Euroforce werkt een leuke groep mensen die mij echt enthousiast heeft gemaakt voor deze baan. De afspraken die ze maken zijn duidelijk en ik wist exact waar ik aan toe was voordat ik bij Van der Sijs begon. En ondertussen heb ik nu een contract bij Van der Sijs. Dus ja, ik ben heel tevreden.”

Peter de Weert, Uitzendkracht bij C-Bogmans Groothandel

“Het verschil met andere uitzendbureaus is dat Euroforce een wam bedrijf is waar ze oprecht vriendelijk zijn. Ze hebben duidelijk een visie en weten hoe ze dat extra stapje moeten zetten om die meerwaarde te bieden. Zoals ik het altijd omschrijf: effect = kwaliteit x acceptatie. Kortom; het beste resultaat of het meeste effect wordt behaald als er een goede kwaliteit geleverd wordt en er goed begrepen en geaccepteerd wordt wat de mogelijkheden zijn. En dat is wat Euroforce goed kan.”

Harun Yildrim, Uitzendkracht bij Randstad Electronics

“Doordat bij Euroforce alles eigenlijk perfect is geregeld, kan ik me echt concentreren op mijn werk. Ik heb eerder voor een uitzendbureau gewerkt en daar werden afspraken niet nagekomen. In het begin kon alles, maar toen ik er eenmaal zat, kon niets meer. Bij Euroforce is dat totaal anders. Ik werk als beveiligingsmonteur en heb dan bepaalde spullen nodig zodat ik volgens de veiligheidsnormen kan werken. Dat wat ik nodig heb, dat regelt Euroforce. Ik ben serieus en eerlijk en dat is Euroforce ook.”

Miranda Ramerman, Uitzendkracht bij Albron

““Dit is het eerste uitzendbureau waarvoor ik werk, maar wat ben ik blij met Euroforce! En dat komt vooral door de mensen die er werken. Zij zijn het hart van Euroforce. Met de intercedent had ik gelijk een klik. Ze wist mij meteen op mijn gemak te stellen. Ze doen echt hun best om mij te leren kennen. En staan voor mij klaar als het nodig is. Zo zat ik eerst bij een ander bedrijf. Daar zat ik niet op mijn plek. Er is toen heel snel actie ondernomen. Nu zit ik wel op mijn plek. Dat komt omdat de mensen van Euroforce vertrouwen hebben in mij en er alles aan doen om mij daar te laten werken waar ik het wel naar mijn zin heb. Dat er zo voor mij gezorgd wordt, dat vind ik gewoon fantastisch!””

Monique van Vliet, Uitzendkracht bij Albron

“Ik heb eerder via een uitzendbureau gewerkt. Ik kreeg het adres op en dat was het dan. En dan Euroforce: ik was helemaal verbaasd! Het is een warm nest. De aandacht, elke keer weer, die betrokkenheid. Dat heb ik nog niet eerder mee gemaakt. Ik solliciteerde op een functie en werd eerst uitgenodigd voor een gesprek op het uitzendbureau. Tijdens dat gesprek bleek dat mijn profiel veel beter bij een andere baan paste. Prima. Ik heb een duidelijke uitleg gekregen over de baan en wist exact wat er van mij werd verwacht. Vervolgens is de intercedent met mij mee gegaan toen ik uitgenodigd werd voor een sollicitatiegesprek. Ja, die betrokkenheid, die kom je gewoon nergens anders tegen.”

Bas Spruijt, Uitzendkracht bij RGIS

“Ik zat in de bijstand en via de Sociale Dienst van mijn gemeente ben ik met Euroforce in contact gekomen. Zij werken samen om mensen aan een baan te helpen.

Het contact liep prima. Eveline, de intercedent, kwam naar Zeist zodat ik daar bij de Sociale Dienst het contract kon tekenen. Heel fijn, want doordat het lokaal geregeld werd, hoefde ik niet naar Rotterdam waar Euroforce gevestigd is. Dat ze zo voor je klaar staan, dat gevoel is heel prettig.

Waarom ik Euroforce vooral zou aanraden bij anderen, is omdat ze mij heel goed voorbereid hebben op mijn nieuwe baan en omdat de contacten zo prettig zijn. Ze reageren snel, of het nou is via de telefoon of Whatsapp. Ze zijn gewoon vriendelijk en duidelijk.”

Carola van Dam, Uitzendkracht bij Sodexo

“Wie doet dat nou! Afspreken om ergens wat te gaan drinken om gewoon even bij te kletsen. En Iris, "mijn" intercedent, die doet dat dus. Die interesse; dat is toch geweldig. De sfeer op het kantoor is bijna huiselijk. Iedereen is vrolijk, maakt een praatje, je krijgt gelijk koffie aangeboden en wordt meteen op je gemak gesteld. Ik werk nu bijna een jaar op contract via Euroforce en dat wordt straks overgenomen door Sodexo. Dan ben ik daar officieel in dienst. Heel fijn, maar ook jammer, want ik zal die contacten echt missen!”

Nazelien Abdoelgafoer, 26 jaar

“Ik was al een tijdje uit het arbeidsproces. Ik kon best wel hulp gebruiken bij het zoeken naar een nieuwe baan. Die heb ik gekregen, meer dan dat ik had verwacht. Iris heeft mij geholpen met de voorbereiding op mijn gesprek waardoor ik mijn doelen voor de toekomst helder kreeg. Ook toen ik al aan het werk was, hebben we regelmatig contact gehad. Ze zeggen dat ze iedereen een kans willen geven en dat doen ze ook! Je staat er niet alleen voor, want je weet dat zij achter je staan.”

Lucy Schuurmans, 57 jaar

“57 en dan je baan verliezen vanwege een faillissement. Via het UWV werd ik in contact gebracht met Euroforce. Er werd mij eerlijk verteld dat het moeilijk zou worden maar dat ze hun best zouden doen om mij aan een nieuwe baan te helpen. En dat hebben ze gedaan. Bij de werkgever waar ik erg graag wilde gaan werken. Ik ben heel blij en dankbaar. Ze hebben naar mij gekeken. Als mens. Niet als nummer. Het klinkt misschien gek, maar ze hebben mij echt het gevoel gegeven dat ik bij de familie hoor. De familie van Euroforce.”

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met een van onze intercedenten/recruiters.