Rondleiding Van der Sijs

Euroforce probeert zoveel mogelijk kansen te creëren voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging!

Euroforce probeert zoveel mogelijk kansen te creëren voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Juist daarom werken wij nauw samen met de Regionale Sociale Dienst en diverse WGSP-punten verdeeld over heel Nederland. Samen kwamen wij op het idee om een rondleiding bij een bedrijf te organiseren. Wij geloven er namelijk in dat een kijkje bij opdrachtgevers een duidelijker beeld geeft over de werkzaamheden en bedrijfscultuur van deze bedrijven in plaats van mondelinge beschrijvingen.

Op 19 september jl. was het dan zover, ruim 25 mensen waren aanwezig bij onze eerste rondleiding bij Van der Sijs techniek en automatisering. Allemaal op zoek naar een nieuwe uitdaging. De groep werd gesplitst in twee groepen en zijn in alle bedrijfsprocessen meegenomen door de collega’s van Van der Sijs.

Het was een groot succes en ruim 22 deelnemers hebben hun interesse kenbaar gemaakt voor een functie binnen Van der Sijs. Samen zal er gekeken worden wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij willen hierbij dan ook alle betrokken werknemers van Van der Sijs, de Regionale Sociale Dienst en de WGSP-punten bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de rondleiding bij Van der Sijs!